Kategória: Fejlesztések

Junctek KL-F Széria, Raspberry PI szoftver

A Junctek KL-F sorozatú eszközök számára fejlesztett akkumulátor-monitorozó szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben kövessék és elemezzék az akkumulátorok állapotát. A program Debian Linux alatt készült, és Raspberry Pi4 OS valamint Debian rendszereken tesztelt.

Részletek

FHTML Server

Az FHTML Server alkalmazás lehetőséget nyújt, hogy a vbscript nyelven megírt fejlesztések kimenete böngészőben jelenjen meg.

Részletek

csvdb.exe Idősoros Adatbáziskezelő Program

A rendszer egy több szálon futtatott idősoros adatbáziskezelő, amely célja a nagymennyiségű adat gyors rögzítése CSV kompatibilis formátumban. Képességeinek középpontjában a rögzítési sebesség és a párhuzamos feldolgozás áll, elemzési és megjelenítési funkciókat nem tartalmaz, ezek külső eszközökkel, mint például Grafana vagy az Excel segítségével érhetők el.

Részletek

BMSData Viewer 1.2

A BMS Data Viewer egy ingyenesen használható szoftver, amelyet arra terveztek, hogy valós időben nyomon követhesse és elemezhesse az akkumulátorok állapotát. Egy USB2UTP kábellel össze lehet kötni a számítógépet az akkumulátor RS485-ös portjával. A program képes megjeleníteni az egyes cellák feszültségét, a töltöttségi szintet (SOC), a teljes feszültséget, az aktuális áramot, valamint a környezeti és MOS hőmérsékleteket, továbbá a cellák minimális és maximális feszültségét. Emellett részletes in...

Részletek

Ez az oldal cookie-kat használ. Az oldal böngészésének folytatásával beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat itt talál.