14.3 kWh/280Ah kapacitású, LiFePO4 energiatároló

GreenBull LiFePO4 energiatároló akkupakk 8000+ mélykisütési ciklussal! Ez azt jelenti, hogy kb. 20-22 év után eshet 80% alá a kapacitása amennyiben minden nap lemerítjük és feltöltjük. Ellenkező esetben lehet a többszöröse is.

14.3 kWh/280Ah kapacitású, LiFePO4 energiatároló
14.3 kWh/280Ah kapacitású, LiFePO4 energiatároló

Ismerd meg azt az energiatárolót, amely új szintre emeli az otthoni energiaellátást.  Hozd el a jövőt a nappalidba már ma!

Ár (Bruttó): 1.199.000.- Forint

A fenti ár tartalmazza:
- a szállítás költségeit
- a helyszínen történő üzembe helyezést 
- ÁFA-t (27%)

Legyen otthonod energiája mindig biztonságban és készenlétben! Válaszd ezt az innovatív energiatárolót, és légy részese a jövő energetikai megoldásainak már ma!

Itt van néhány előny és ok arra, hogy miért jó LiFePO4 (lítium-vas-foszfát) akkumulátorokból épített akkupackok :

  1. A biztonság mindenek előtt: A LiFePO4 akkumulátoroknak magas a hőstabilitássa és kevésbé hajlamosak az öngyulladásra vagy a robbanásra, mint más típusú lítium-ion akkumulátorok. Eze  tulajdonságuk miatt kiválóan alkalmasak nagy kapacitású energiatárólónak.
  2. Hosszú élettartam: A LiFePO4 akkumulátorok hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint más lítium-ion akkumulátorok. Ez azt jelenti, hogy több töltési ciklust képesek kibírni anélkül, hogy lényegesen csökkenne az teljesítményük vagy kapacitásuk.
  3. Környezetbarát: A LiFePO4 akkumulátorok környezetbarátabbak, mivel nem tartalmaznak toxikus anyagokat, mint például higany vagy kobalt, amelyek megtalálhatók más típusú lítium-ion akkumulátorokban.

  4. Napi teljes töltési képesség : A LiFePo4 akkumulátorok más akkumlátor tipusokkal ellentétben naponta 100%-ra tölthetők anélkül, hogy károsodnának. Ez a tulajdonság biztosítja Önnek, hogy minden nap maximalizálja a tárolt energia mennyiséget anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor életartama miatt.

  5. Jó teljesítmény tartomány: A LiFePO4 akkumulátorok stabil feszültséget szolgáltatnak a használat során, ami fontos az olyan alkalmazások számára, ahol egyenletes teljesítményre van szükség.

  6. Alacsony önkisülés: A LiFePO4 akkumulátorok alacsony önkisüléssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy kisebb mértékben merülnek le, ha nem használják őket, így hosszabb ideig képesek tárolni az energiát.

Összességében a LiFePO4 akkumulátorok sok előnnyel rendelkeznek, amiért ideálisak energia tárolására, különösen olyan alkalmazásokban, ahol fontos a hosszú élettartam, a biztonság, a magas teljesítmény vagy a környezetbarát tulajdonságok.

Akkumulátor típusa: LiFePO4
Élettartam: 8000+ (teljes töltés/kisütés)
Kapacitás: 14,3 kWh
Feszültség: 51,2 V
Cella kapacitás: 280 Ah
Max töltési feszültség: 56 V
Max töltési áram: 100 A
Max kisütési áram: 140 A
Teljesítmény: 7100 Watt
BMS típusa PACE PC200
CAN bus port 1db
RS232 kommunikációs port 1db
RS485 kommunikációs port 3db (A, B, C)
IP védettség IP21
Burkolat Rozsdamentes acél

 

Egy minta alkalmazás ami egy jelenleg is műkődő csaladiházas napelemes rendszer.

→ Kapacitás: 14,3 KW/h - Ezzel az energiamennyiséggel készen állsz minden helyzetre, egy átlagos háztartás akár egész napi fogyasztását biztosítja.

→ Gondozásmentes: Az új generációs akkumulátorunkkal az élet sokkal egyszerűbb. Gondozásra nincs szükség, így nem kell aggódnod a karbantartással járó fejfájás miatt. Az egyensúlyozásra, azaz az egyes cellák közötti feszültség kiegyenlítésére sincs szükség, így az akkumulátor mindig optimálisan működik. Ráadásul különleges kialakítása miatt nem melegszik, ami azt jelenti, hogy nemcsak hatékony, hanem biztonságos is.

Magyar fejlesztés: Büszkék vagyunk rá, hogy egy teljesen magyar innovációval járulunk hozzá a fenntarthatóbb jövőhöz. De nem csak a fejlesztés magyar: a támogatás és az ügyfélszolgálat is hazánkban található, így bármilyen kérdés vagy probléma esetén gyors és személyre szabott segítséget nyújtunk. Az akkupakk működése pedig átlátható és könnyen monitorozható, hogy mindig képben legyél otthonod energiaellátásával kapcsolatban.

Gyors és Erőteljes: Akár 100 A-es  töltési vagy 140 A es maximális merítési áram biztosítja, hogy mindig a csúcson teljesíts.

A GreenBull akkumulátorpakkok tökéletesen vannak balanszírozva!

Teszteredmények:

2. rész

Kapacitás mérés: