2.4kWh akkumulátor + inverter 1600VA (antracit) 2.4kWh akkumulátor + inverter 1600VA

Egy komplett rendszer ami mindent tartalmaz. Akkumulátort, invertert, balancert és minden kiegészítőt. Azonnal munkára fogható és nincs szükség napelemes rendszerre.

2.4kWh akkumulátor + inverter 1600VA (antracit) 2.4kWh akkumulátor + inverter 1600VA

Valós idejű monitorozás
Hamarosan elkészül a rendszer teljes monitorozása. Ennek a programnak a segítségével valós időben figyelheti a fogyasztást, a feszültséget és akár a költségeket is. További információkért keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Hogyan is működik?

A rendszer a hálózati áram segítségével tölti fel az akkumulátorokat és azok csak akkor működnek amikor Önnél áramszünet van. Az inverter 0.02 másodperc alatt átvált az akkumulátorokra. Így folyamatos maradhat az áramfelhasználás. Nem kapcsolnak ki az eszközök, nem indulnak újra, az áramellátás folyamatos marad. Ilyenkor a rendszer figyelmeztető hangjelzést küld áramkimaradás esetén, Ön csak ebből fogja érzékelni azt.

Használhatja önálló áramforrásként is, de akár az Ön villanyórája után, villamos rendszerébe is beintegrálható. Ez utóbbi esetben villanyszerelő segítségét kell kérnie. Áramszünet esetén a cirkó gázkazánok sem működnek és a hozzá kapcsolódó keringetőszivattyúk sem, így nincs fűtés ráadásul ilyenkor legtöbbször nincs meleg víz sem. Ezzel az eszközzel ez teljes mértékben elkerülhető.

Kiemelkedő Kapacitás és Rugalmasság
A GREENHESS szett 2.4 kWh-tól 9.6 kWh-ig terjedő kapacitásának köszönhetően tökéletesen szabható az Ön energiaigényéhez. Akár kisebb lakásokhoz, akár nagyobb irodákhoz, a rendszer biztosítja a szükséges energiát, hogy az élet és a munka zökkenőmentesen folytatódhasson.

A rendszer a következőket tartalmazza:

Inverter 1600W
(Valós szinuszos készülék, villanymotorokhoz, keringető szivattyúkhoz is tökéletes!)
1 db
AGM VRLA 12V/100Ah akkumulátor 2 db
Akkumulátor töltéskiegyenlítő (balancer) 1 db
Gurulós szekrény 1 db


Modern Technológia és Egyszerű Integráció
Nincs szükség napelem rendszerre – ez a szett önállóan működik, integrálva a meglévő energiarendszerébe. A beépített 1600W-os inverterrel nem csak energiát tárol, hanem optimalizálja a fogyasztást is, miközben csökkenti a villamos hálózattól való függőséget. Mindezt természetesen teljesen automatikusan.

Gyors Reakció Áramszünet esetén
Áramkimaradás? Nem probléma. A rendszer 0.02 másodpercen belül reagál, így biztosíthatja, hogy az áramellátás megszakítása észrevétlen maradjon. Legyen szó otthoni irodáról vagy vállalati munkaállomásokról, a munka folytonossága garantált.

Otthonra és Irodába Egyaránt
Tegyen egy lépést ma a fenntartható jövő felé a GREENHESS energiatároló rendszerrel. Élvezze az energiabiztonságot és a kényelmet, amit a rendszer nyújt. Áramszünet esetén is biztosíthatja, hogy az élet folytatódik zökkenőmentesen.

Az akkumulátor a lelke
A VRLA (Valve Regulated Lead Acid) AGM (Absorbed Glass Mat) akkumulátorok egy speciális típusú ólom-savas akkumulátorok, amelyeket széles körben használnak különböző alkalmazásokban, például járművekben, UPS rendszerekben, és megújuló energia rendszerekben.

Ezek az akkumulátorok karbantartásmentesek. Az AGM technológia azt jelenti, hogy az elektrolitot egy üvegszálas hálóba szívják fel, ami stabil és biztonságos tárolást biztosít az elektrolit számára.

A VRLA AGM akkumulátorok előnyei közé tartozik a kis karbantartási igény, a kiváló ütés- és rezgésállóság, és az alacsony önkisülési arány. Ezek az akkumulátorok képesek mélykisülésre is, anélkül, hogy károsodnának, ami hosszabb élettartamot és megbízhatóságot jelent.

Ezenkívül a VRLA AGM akkumulátorok környezetbarát megoldást jelentenek, mivel zárt rendszerük miatt kevésbé valószínű, hogy környezetszennyező anyagok kerüljenek a környezetbe. Ezek az akkumulátorok sokszor használhatóak szabályozott hőmérsékletű környezetben, és alkalmasak mind beltéri, mind kültéri használatra.

Összességében a VRLA AGM akkumulátorok megbízható, biztonságos és fenntartható energia tárolási megoldást kínálnak a különböző alkalmazásokhoz.